uvodka

Akvaristika – pro někoho zábava, pro někoho relax

Posted in Dům a zahrada.

Akvarijní rybičky jsou němá stvoření, se kterými se sice moc nepomazlíte, ale na druhou stranu s nimi nemáte tolik práce jako s klasickými domácími zvířátky. A sledování akvária s plujícími barevnými rybičkami je mnohdy zajímavější program, než který nabízí televizní stanice. Navíc můžete koupit různé dekorace do akvárií, které pohled na akvárium ještě zpříjemní.

Jestliže jste se tedy pro akvárium rozhodli, vybírat byste ho měli s rozmyslem. V první řadě je velmi důležitá velikost akvária a také jeho umístění v pokoji. Pamatujte, že čím větší zvolíte akvárium, tím větší prostor pro jeho umístění potřebujete. A kromě akvária musíte mít ještě nezbytnou techniku, se kterou je chov rybiček snadnější.

Akvárium si můžete vyrobit sami, ale není nic jednoduššího než si ho koupit hotové. V nabídkách obchodů se vám objevuje celá řada akvárií. Velmi oblíbená jsou skleněná akvária bez rámu, která jsou lepená silikonovým kaučukem. Tato akvária jsou určena pro mořské ryby a patří k nejkvalitnějším na trhu. Dále se vám nabízí akvária s kovovými rámy, z plexiskla, umělohmotná a litá celoskleněná.

Akumulační kamna

Posted in Dům a zahrada.

Hledáte vhodný zdroj tepla? Nemůžete se rozhodnout, jaká kamna z pestré nabídky vybrat? Zvolte akumulační kamna, která jsou dnes rychlým a účinným způsobem modernizace budovy. Jejich instalace není tak nákladná a navíc tato kamna můžete nainstalovat do všech místností vašeho domu, aniž by byly provedeny rozsáhlé práce či rekonstrukce. Chcete-li si dopřát opravdové teplo domova, tato kamna jsou vhodnou volbou.

Dětské lehátko

Posted in Dům a zahrada.

Potřebujete si chvíli odpočinout? Hledáte vhodný způsob, jak uklidit své dítě, ale přitom ho mít v bezpečí? V takovém případě vám poslouží dětské lehátko, které simuluje pohybu padajícího listu ve větru. S tímto lehátkem je možné uklidnit i největší křiklouny. Lehátka jsou zpravidla pro děti do 26 kg. Podložka je vyrobena ze stoprocentní bavlny, a tak je možné ji pravidelně prát a zajistit tak správnou hygienu.

Kočárky 2013

Posted in Dům a zahrada.

Jednou z nejnákladnějších položek dětských potřeb je bezpochyby kočárek, bez kterého se však dnes neobejdete. S kočárkem máte zajištěnou snadnou přepravu a je možné ho složit do automobilu, a tak ho jednoduše převezete z místa na místo. Na trhu jsou nyní kočárky 2013, které mají jednoduchý, ale přitom originální vzhled, vysokou kvalitu a hlavně nabízí dítěti bezpečnou jízdu. A právě bezpečnost je pro vaši ratolest velmi důležitá.

Tlakové nádoby

Posted in Dům a zahrada.

Chcete šetřit pitnou vodou, a tak jste se rozhodli pro domácí vodárnu? Udělali jste správně. Nezapomeňte však objednat vhodné komponenty, mezi které patří například tlaková nádoba, která je na vodárnu napojena. Tlakové nádoby jsou k dostání v různých materiálech a s různým objemem. Nejběžnější jsou nádoby o objemu od 20 do 60 litrů, ale na trhu jsou k zakoupení i nádoby, jejichž objem je až 100 litrů. Je nezbytné správně zkombinovat domácí vodárnu s tlakovou nádobou, abyste si zajistili dlouhou životnost a správné fungování celého systému.